VANDAAG 25% korting met kortingscode    PHL25
0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Artichoke Slim


Verantwoord en snel afvallen met het Pure Health Lab Programma

 De afslankrage van 2019
 Verantwoord en snel afvallen
 Op natuurzuivere basis
 Geen yo-yo effect

Kies je optie

 

Artichoke Slim 6 maanden

Meer informatie

Het Pure Health Lab Programma

Met het unieke en succesvolle afslankprogramma van PureHealthLab zul je snel en gemakkelijk die extra kilo’s kwijtraken. Per email ontvang je iedere week tips waarmee je zult afvallen. Ook ontvang je heerlijke recepten en bewegingstips gedurende 90 dagen. Dit unieke programma t.w.v. € 49,95 ontvang je nu gratis bij ieder ondersteunend product!

Artichoke Slim! Ons meest verkochte product!

Ervaar de kracht van Artichoke!

Ingrediënten
Artisjok poederextract (Cynara scolymus L., blad), maltodextrine, gelatine, kleurstof (E171).

Dit product mag alleen worden gebruikt door volwassenen met een gezonde fysieke conditie. Niet geschikt voor kinderen en voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Raadpleeg uw arts alvorens dit product te gebruiken, indien u onder medische behandeling bent of medicijnen gebruikt. Vanwege het gevaar voor verstikking is het product niet geschikt voor mensen met slikmoeilijkheden of voor inname met onvoldoende vloeistof. Neem het product met veel water in om ervoor te zorgen dat het de maag bereikt. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet als substituut voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Reviews

 

Marion V...

 

Fantastisch product! Ik ben in korte tijd al 4 kilo afgevallen. Ik heb de Dokter Oz test uiteraard eerst zelf even gedaan en het werkt echt!. Ik kan iedereen Artichoke Slim aanraden.


Marloes

 

Ik zit inmiddels in de laatste fase van het afslankplan en ben zeer positief verrast over de werking van het product. Ik ben meer dan 7 kilo afgevallen en zit fantastisch in mijn vel momenteel!


Rutger

 

Na elf weken nog steeds gewichtsverlies. Ik zweet meer dan anders en voel echt dat ik vet aan het verbranden ben.


Anne

 

Zojuist besteld, fijne service zeg! Gratis testen en als het niet bevalt gewoon terugsturen. Mijn vriendinnen zijn allemaal heel erg enthousiast over Artichoke Slim dus ik ben zeer benieuwd!