VANDAAG 25% korting met kortingscode    PHL25
0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

24 karaats gouden gezichtsmasker


24 karaats bladgoud gezichtsmasker

 Vermindering van rimpels & lijntjes
 Verbetering van de huidelasticiteit
 Voor een stralende & verjongende huid

Kies je optie

 

Meer informatie

24 karaats bladgoud gezichtsmasker

 Vermindering van rimpels & lijntjes
 Verbetering van de huidelasticiteit
 Voor een stralende & verjongende huid

De voordelen van 24karaats bladgoud gezichtsmasker

Nieuw in Nederland: de meest kostbare en effectieve gezichtsmaskers van echt 24-karaats bladgoud! Niet voor niets gebruiken alle modellen deze exclusieve behandeling! In een salon betaal je hier € 300 voor, maar nu verkrijgbaar voor thuis! Dit is dé behandeling welke de Victoria Secret modellen voor een show hebben. Cleopatra maakte al gebruik van gezichtsmaskers van het edelmetaal goud. Historici vermelden dat Cleopatra iedere nacht met een gouden masker sliep om zodoende haar schoonheid, haar gave en jeugdige huid te behouden.Nu krijgen alle supermodellen een behandeling van meer dan € 300! Maar jij kan nu ook een stralende, stevige en verjongende huid krijgen met de BY VICTORIA 24-karaats echt bladgoud gezichtsmasker!

Inhoud
24-karaats bladgouden sheets voor 6 behandelingen en serum voor het aanbrengen.

Gebruik

Stap 1
Was je gezicht gezicht grondig en droog het deze goed af. Open de verpakking, je treft hier de BY VICTORIA unieke hydraterende crème aan alsmede de 15 BY VICTORIA bladgouden-sheets aan van 45x45mm.

Stap 2
Smeer je gezicht met een masserende beweging in met de BY VICTORIA hydraterende crème. Zorg ervoor dat je voldoende crème gebruikt, want dit is tevens de plaklaag voor het bladgoud. Breng nu, een voor een, zorgvuldig de BY VICTORIA bladgouden-sheets aan. Laat het masker 20 minuten intrekken.

Stap 3
Breng nu wederom de BY VICTORIA crème aan en masseer het goud in je huid zodat alles oplost. Hierna kan je een teveel aan crème met een tissue verwijderen. Je huid zal er fris, gladder en stralend uitzien.

Bewaring

Bewaren in goed gesloten verpakking bij kamertemperatuur (15-25 °C) op een droge donkere plaats. Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren.

Reviews

 

Gerry K.

 

Voelt heerlijk zacht aan en voed mijn huid ! ik mijn crème gevonden !!!!

Wil P.

 

Gebruik nu sinds een jaar de beau pure creme.Wil niets anders meer.Het resultaat is beter dan 10 jaar schoonheidsbehandelingen.

Hannie L.

 

Ik vind het een zalige creme, die niet vet is en erg snel intrekt! Mijn vrienden zeggen nu al dat ik er stralender uit zie...Dank Pure Health Lab...ik had mje niets mooiers er bij voor kunnen stellen....gr Hannie

Jolanda S.

 

Ben erg tevreden over mijn product en ook zeer snel via de post in huis gekregen