VANDAAG 25% korting met kortingscode    PHL25
0item(s)

Je hebt niets in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Konjac Plus


Snel, succesvol en verantwoord afvallen met het Pure Health Lab Programma!

 Zonder het Yo-Yo effect
 Goed opneembaar
 Op natuurlijke basis

Kies je optie

 

Meer informatie

Het Pure Health Lab Programma

Met het unieke en succesvolle afslankprogramma van PureHealthLab zul je snel en gemakkelijk die extra kilo’s kwijtraken. Per email ontvang je iedere week tips waarmee je zult afvallen. Ook ontvang je heerlijke recepten en bewegingstips gedurende 90 dagen. Dit unieke programma t.w.v. € 49,95 ontvang je nu gratis bij ieder ondersteunend product!

Konjac Plus

Konjac is een vezel uit de wortel van de plant Amorphophallus Konjac, die onder andere groeit in China, Korea, Japan, Taiwan en Indonesië. Konjac vezels zijn in staat om enorme hoeveelheden water op te nemen. Konjac/Glucomannan samen met het PureHealthLab programma draagt bij tot gewichtsverlies door een verhoging van het verzadigingsgevoel. Een zeer effectieve en toegankelijke manier om 100% natuurlijk af te slanken.

Ingrediënten
Glucomannan poederextract (Amorphophallus konjac K. Koch, wortel) (1,425g per 2 capsules), gelatine, emulgator (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (magnesiumsilicaat, vetzuren), kleurstoffen (titaandioxide, briljantblauw FCF).

Aanbevolen dagelijkse portie: Neem 2 capsules met 1-2 glazen water 3 keer per dag een half uur voor de maaltijden.

*Glucomannan in de context van een energiebeperkt dieet draagt bij tot gewichtsverlies. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3g glucomannan in drie doses van elk 1g, tezamen met 1-2 glazen water, voor de maaltijden en in de context van een energiebeperkt dieet.

Dit product mag alleen worden gebruikt door volwassenen met een gezonde fysieke conditie. Niet geschikt voor kinderen en voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Raadpleeg uw arts alvorens dit product te gebruiken, indien u onder medische behandeling bent of medicijnen gebruikt. Vanwege het gevaar voor verstikking is het product niet geschikt voor mensen met slikmoeilijkheden of voor inname met onvoldoende vloeistof. Neem het product met veel water in om ervoor te zorgen dat het de maag bereikt. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet als substituut voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Reviews

 

Ans

 

Eindelijk eens flink afgevallen, 7kg in totaal. Wel alweer 6 weken bezig nu, maar ik denk dat ik niet mag klagen omdat ik nog nooit zover gekomen ben. Nu op gewicht blijven!


Marieke

 

Ik moest even wennen in het begin, je merkt echt dat je voller zit door de capsules. Voor mij werkt het acceptabel, ik ben 5 kilo afgevallen in 4 weken, een keurig eerste resultaat.


Elise

 

‘Ik heb tot nu toe hele goede resultaten geboekt sinds mijn start met Konjac Plus 4 weken geleden. Ik weet niet of door het product komt of door mijn instelling, maar ik ben er blij mee in ieder geval!’


Lisanne

 

Erg fijn product. Binnen 3 weken 4 kilo afgevallen, hopelijk kan ik deze lijn doortrekken.